Betingelser for brug af SHINE Intelligenstjek

Brugsbetingelser for SHINE Intelligenstjek

Læs disse Brugsbetingelser omhyggeligt, inden du anvender SHINE Intelligenstjek

SHINE intelligenstjek er gratis at anvende. De indtastede data er alene til dit eget brug. I Privatlivspolitikken, som du ligeledes kan finde her på hjemmesiden, kan du læse om hvordan indsamlet data bliver beskyttet og gemt. Hvis du ikke ønsker at acceptere disse Brugsbetingelser eller Privatlivspolitikken, kan du ikke anvende SHINE Intelligenstjek.

Immaterielle rettigheder
Intelligenstjekket, alle formuleringer, eksempler og vurderinger ejes af SHINE akademiet. Du har kun tilladelse til at gennemføre Intelligenstjekket på SHINE akademiets hjemmeside. Du må ikke kopiere, ændre, skabe nogen form for afledte arbejder, offentligt publicere, offentligt præsentere, genudgive, downloade, opbevare eller overføre noget af materialet fra vores hjemmeside med andre formål uden forudgående aftale med SHINE akademiet. Til gengæld må du gennemføre Intelligenstjekket lige så mange gange, du har lyst til.

Ændringer til SHINE Intelligenstjek
Vi forbeholder os retten til at tilbagetrække eller ændre SHINE Intelligenstjek efter eget skøn og uden varsel. Hvis du er uenig i vores vurdering af eleven eller har feedback til os i forhold til de stillede spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@intelligenstjek.cleverconsulting.dk

Vi beder dig sikre, at personer, der tilgår hjemmesiden via din internetforbindelse, kender og overholder disse Brugsbetingelser.