Dataetik

SHINE dataetik

Som digital leverandør har vi hos SHINE akademiet et stort ansvar med at håndtere data. Da vores indsatser handler om børn, føler vi et udvidet ansvar. Vi har derfor et øget fokus på dataetik, som for os handler om ansvarlig og bæredygtig brug af data samt at skabe gennemsigtighed i vores brug af data.

Vi ønsker at skabe trygge rammer for dig som bruger, når du anvender SHINE intelligenstjek eller følger vores kurser. Derfor følger vores dataetik og produktudvikling nedenstående retningslinjer.

  • Vi gemmer kun data, hvis de er nødvendige for brugen af vores SHINE produkter. 
  • Vi sælger under ingen omstændigheder personlige oplysninger til 3. part.
  • For at sikre, at sociale medier ikke kan få adgang til portalens data, anvender vi ikke SoMe-plugins.
  • Alle data, der bliver gemt på vores portal, fremgår tydeligt af vores privatlivspolitik. Her fremgår det også, hvor og hvordan vi passer på disse data.

For intelligenstjekket betyder det blandt andet,

  •  at du IKKE skal logge ind for at anvende intelligenstjekket.
  •  at vi ikke gemmer data ved brugen af Intelligenstjekket. 
  • at vi ikke kan se, hvem der anvender produktet. 
  • og at vi kan ikke se hvilke elever, der bliver tjekket. Alle indtastede data er alene til brug for dig selv som undervisere. Svarmailen du modtager, med resultatet af tjekket på det pågældende barn, er til dig og kun dig. 

Vi ønsker, at langt flere lærere får øje på de højtbegavede elever, der sidder rundt omkring i klasserne. Derfor er SHINE intelligenstjek en helt gratis service, som du hverken betaler for med penge eller med data.

Vores vision

Visionen med SHINE akademiet er at sikre højtbegavede børns læring og trivsel. 

HVEM ER VI?

SHINE akademiet er stiftet af Rikke Christensen og Lotte Ludvigsen

Rikke Christensen har mere end 20 år erfaring med børn og læring i grundskolen og har en solid erfaring som både lærer og leder. Hun er uddannet lærer fra Frederiksberg seminarium og har læst projektledelse på Roskilde universitet. De seneste 7 år har hun arbejdet specifikt med højtbegavede børns læring og trivsel og driver desuden konsulentvirksomheden Clever Consulting.

Lotte Ludvigsen er Cand. scient. i Matematik/Datalogi og kommer fra en stilling som Produkt og Innovationsdirektør hos Edulab/ MatematikFessor.dk

SAMARBEJDE OG PARTERSKABER

Hos SHINE akademiet ønsker vi, at viden om højtbegavede børn kommer ud til så mange som muligt. Jo flere der er med til at gøre en forskel, jo større er sandsynligheden for, at højtbegavede børn trives. Derfor er vi optaget af værdiskabende samarbejde og partnerskaber med både kommunale og private aktører.

Autoriseret psykolog Dea Franck
Dea Franck har været med til at udvikle SHINE Intelligenstjek til undervisere i grundskolen. Dea er privatpraktiserende psykolog med speciale i testning, udredning samt terapi med højtbegavede børn

Ønsker du et samarbejde med SHINE akademiet, kan du kontakte os på kontakt@intelligenstjek.cleverconsulting.dk

SHINE akademiet - Samarbejdspartnere

SHINE akademiets nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev i bunden af siden og bliv blandt de første til at høre, når SHINE akademiet kommer med nyt.